Bu Blogda Ara

31 Ocak 2010 Pazar

ehliyet sınavı da bitti:)

5 dk lık bir sınav yada daha kısalı bi deneme şürüşünden sonra başarılı damgasıyla biten bi sınav işte:) geçememe olasılığı yoka yakın olan ve kasap seçme sınavı niteliğinde olsada bundanda kurtuldm.
Javaya biraz daha göz atıyım dedim ve her adımda anlıyormki C ile arasındaki fark baya bi var.Bi çok yeni yapı yüklnmiş ve olanlarda değişik şeklde kulanılıyo.mesela gösterici yapısı içermesede class sınıfı altında aslında adrese gitmiş oluyo.zaten class yapısı değişik geldi bana.her sınıf içinde kendine öz değişik tipler yaratabiliosn ve o class yapısında terimleri main içinde yaratabiliosn.bugn biraz bunlara baktm aslında.özellkle aşırı yükleme üzernde.mantığı güzel gerçektn,aynı sınıf içinde ayırt etmek için güzel bi yol sağlanmış ve bu şklde zamn ve yer tasarrufuda olmuş... nese artık yrn yine kısa tekrarla sıradki üniteye göz atarmm.

bu arada yeni kitaba başladım.ismi son nefes.kör olan bi bayanın ölülerin  son 18 saniyesini okuyabilme sayesnde gelişen olaylarr ile alaklı.50 civarı sayfaya gekdim ve gerçektn okumaya değer.